Over de praktijk

 

De praktijkruimte van 't Zonnehuisje bevindt zich in een tuin. Het ontwerp van de praktijkruimte is gebaseerd op de TBC-huisjes van vroeger, waar patiënten verbleven om te herstellen.  Het is een prettige omgeving, waar je in alle rust en privacy aan je mentale herstel kunt werken.

De praktijk is een eenmanspraktijk.  Mijn naam is Hanneke Veldhoen en ik ben praktijkhoudster. Ik ben afgestudeerd als gezondheidspsycholoog (GZ-psycholoog) en psychotherapeut. Dit betekent dat ik zowel matige als complexe psychische problemen kan behandelen. Daarnaast rond ik begin juli 2024 de opleiding tot seksuoloog af. Hierdoor kan ik je ook helpen bij problemen op seksuologisch gebied.

 

Uit mijn werk als psycholoog  haal ik veel plezier en voldoening.  Na 13 jaar werkervaring binnen verschillende instellingen heb ik de keuze gemaakt om een eigen psychologiepraktijk te starten. Hiermee kan ik jou laagdrempelige zorg op maat bieden in een prettige omgeving.

Mijn doel is dat je je eigen kracht (terug) vindt. Samen gaan we uitzoeken hoe je klachten zijn ontstaan, zodat je met die kennis in de toekomst beter kunt omgaan met moeilijke situaties in je leven. Ik richt me op je sterke punten. Een actieve houding, samenwerking, transparantie en het denken in oplossingen zijn belangrijke onderdelen van mijn behandelingen.

Mocht je meer willen weten over mijn opleiding en ervaring, neem dan gerust een kijkje op Linkedin door op onderstaand logo te klikken.

 

Van de volgende beroepsverengingen ben ik lid:

  • Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
  • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
  • Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie (NVVS)

 

BIG registratie:

GZ psycholoog: 69923384725;

Psychotherapeut: 89923384716

AGB code:

J.E.M. Veldhoen: 94103555

Psychologiepraktijk 't Zonnehuisje: 94068060             

Kamer van Koophandel:

90917952